top of page

Estrenem blog!


Hola amants del vi natural!👋  


Benvinguts i benvingudes al nostre nou blog, un espai per descobrir diferents estils de producció, donar a conèixer diverses activitats i obrir la porta al “behind the scenes” d’un celler de vins naturals.


Hem decidit obrir aquest blog per poder explicar una mica la història rere cada ampolla, de la terra a la taula. Poder contribuir amb anècdotes, coneixements, i consells per gaudir plenament de cada glop de vi. Volem compartir la nostra passió per la feina que fem, per tot el que ens aporta el nostre entorn, i per connectar amb més amants del vi natural.


Per altra banda, amb les nostres publicacions també volem educar sobre un sector que a vegades està massa romantitzat o on no tot és el que sembla. Volem trencar mites i empoderar-vos a prendre decisions informades sobre el que beveu. Tant si explorem les noves tendències de maceració com si parlem de segells i normatives, el nostre objectiu és senzill: dotar-vos de confiança per navegar el món del vi com un professional.


A través del nostre blog, volem crear una comunitat de persones que celebrin la diversitat del vi natural. Així que tant si ets un sommelier experimentat o just comences a descobrir aquest sector, et convidem a que ens acompanyis en aquest viatge. Perquè un vi és molt més que el que hi ha a l'ampolla; un vi inclou totes les històries dels que l’han fet arribar a la taula i totes les històries que s’han compartit mentre s’acabava l’ampolla. I nosaltres volem compartir la nostra amb tu🥂 

Comments


bottom of page