SNOU Rosat


Vins del Baix Gaià


Vinyes i vinificació:


V inyes situades a la Nou de Gaià, municipi del Tarragonès a uns 4 km en línea recta al mar Mediterrani. Els sòls són franc-sorrencs de Baixa fertilitat. El raïm madura perfectament gràcies a un clima càlid i a la marinada. Un cop collit el raïm es derrapa i es procedeix a la maceració pel.licular amb refredat del raïm a 7ºC. Després es fa la separació del most (sagnat), el desfangat i una fermentació lenta a baixa temperatura (14ºC). La durada de la fermentació és d'uns quinze dies a temperatura controlada. Després de fermentar roman en tancs d'acer inoxidable i se sotmet a trasbalsos periòdics fins el moment de l'embotellat.

Cupatge:

Garnatxa negra

100%

SNOU

Rosat


Descarregar fitxa tècnica


Notes de tast:
A romes florals (rosa, violeta) maduixa i cirera. Paladar delicat, subtil, amb notes de fruites vermelles fresques. Lleugerament untuós.
GASTRONOMIA
Ideal per aperitius o per combinar amb pasta, arrossos, marisc I formatges suaus.
 
Temperatura òptima de consum és de 9ºC
 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de privacidad, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies