SNOURosat Brut Nature


Vins del Baix Gaià


Vinyes i vinificació:


V inyes situades a la Nou de Gaià, municipi del Tarragonès a uns 4 km en línea recta al mar Mediterrani. Els sòls són franc-sorrencs de Baixa fertilitat. El raïm madura perfectament gràcies a un clima càlid i a la marinada. Un cop collit el raïm es derrapa i es procedeix a la maceració pel.licular amb refredat del raïm a 7ºC. Després es fa la separació del most (sagnat), el desfangat i una fermentació lenta a baixa temperatura (14ºC). La durada de la fermentació és d'uns quinze dies a temperatura controlada. Després de fermentar roman en tancs d'acer inoxidable i se sotmet a trasbalsos periòdics fins el moment de l'embotellat on es duu a terme la segona fermentació en ampolla amb una criança mínima de 12 mesos sobre les lies. Passat aquest temps, es procedeix al degollat i es tapa amb el tap de suro definitiu.

Cupatge:

Garnatxa negra

85%

Pinot Noir

15%

SNOU

Rosat Brut Nature


Descarregar fitxa tècnica


Notes de tast:
C ava de gran intensitat aromàtic i frescor. Aromes nets amb records florals i de fruites vermelles (maduixa, gerd) que es fonen en un textura elegant de llarg i equilibrat post gust.
GASTRONOMIA
Ideal per aperitius o acompanyar entrants freds. Ideal per arrossos, carns suaus o postres amb fruita o xocolata negra.
 
Temperatura òptima de consum és de 6ºC
 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de privacidad, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies