SNOU Negre


Vins del Baix Gaià


Vinyes i vinificació:


V inyes situades a la Nou de Gaià, municipi del Tarragonès a uns 4 km en línea recta al mar Mediterrani. Els sòls són franc-sorrencs de Baixa fertilitat. El raïm madura perfectament gràcies a un clima càlid i a la marinada. Un cop collit el raïm es derrapa i premsa omplint tancs d’acer inoxidable. Se sembren llevats per iniciar la fermentació. La durada de la fermentació és d’uns 8 dies a una temperatura control.lada de 20-24ºC. Un cop acabada la maceració el vi es premsa i roman en tancs d’acer inoxidable, sometent-lo a trasbalsos periòdics fins el moment de l’embotellat. La proporció de varietats dins el cupatge és d’un 40% Merlot, un 30% Cabernet Sauvignon i un 30% Garnatxa negra.

Cupatge:

SNOU Negre


Descarregar fitxa tècnica


Notes de tast:
C olor cirera fosc. Aroma de gran intensitat, apareixen les notes de fruita fresca (nabius, cireres(ç) i matissos de pebra negra. Bon pas de boca, tannins suaus. Final de boca elegant i persistent. Un vi fácil, de diari, que convida a beure.
GASTRONOMIA:
Permet un ampli ventall de maridatges gràcies als seus tannins madurs. És el complement ideal per la cuina de la comarca (coques de recapte, esqueixada de bacallà, graellades de carn, embotits, formatges, etc)
 
Temperatura òptima de consum és al voltant dels 14-16ºC.
 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de privacidad, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies