SNOU Brut i Brut Nature


Vins del Baix Gaià


Vinyes i vinificació:


V inyes de macabeu, xarel·lo i parellada, conreades en agricultura convencional. Els sòls són generalment franc-arenosos de baixa fertilitat. Una vegada collit el raïm es desrapa i es premsa. Amb el most s'omplen tancs d'acer inoxidable i es deixa reposar durant 24 hores. L'endemà se separa el most clar i se sembren els llevats per iniciar la fermentació. La durada de la fermentació és de 15 dies a una temperatura d'entre 14 i 15 °C. Al vi base s'afegeix sucre i llevats i s'embotella en ampolles tipus cava. Dins l'ampolla farà la segona fermentació o presa d'escuma i restarà en criança durant un mínim de 15 mesos. Llavors es procedeix a aclarir amb pupitres i al posterior degollat, després s'afegeix licor d'expedició i es posa un tap de suro.
Brut Nature, sucre inferior a 3 g/l.
Brut dosatge de sucre 5 -6 g/l.

Cupatge:

SNOU Brut i Brut Nature


Descarregar fitxa tècnica


Notes de tast:
C olor groc amb reflexos daurats. El gas carbònic és perfectament integrat en un rosari de bombolles fines i constants.
L'aroma varietal és una barreja de notes fredes (fenc, fonoll, arxivat) i flors blanques. El pas de la boca és ample, estructurat, fresc i amb nervi gràcies als seus tocs cítrics. Al final de la boca destaca la presència de fruits secs i el postgust llarg.
Temperatura aconsellada de consum 6-8ºC.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de privacidad, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies