SNOU Blanc


Vins del Baix Gaià


Vinyes i vinificació:


V inyes situades a la Nou de Gaià, municipi del Tarragonès a uns 4 km en línea recta al mar Mediterrani. Els sòls són franc-sorrencs de Baixa fertilitat. El raïm madira perfectamente gràcies a un clima càlid i a la marinada. Un cop collit el raïm es derrapa i es premsa. Amb el most s’omplen tancs d’acer inoxidable deixant-lo reposar en fred durant 12-24 hores. Llavors separem la part clara del most de la part tèrbola (procés de desfangat). Amb el most net, sembrem llevats per iniciar la fermentació. La durada de la fermentació és d’uns 12 dies a una temperatura de 14-16ºC. Un cop acabada la fermentació, el vi roman en tancs i se sotmet a trasbalsos periòdics fins l’embotellat. La proporción de varietats dins el cupatge és d’un 65% Xarel.lo i un 35% Macabeu.

Cupatge:

Xarel·lo

65%

Macabeu

35%

SNOU Blanc


Descarregar fitxa tècnica


Notes de tast:
C olor groc pàl.lid amb reflexos verdosos. Aroma de gran intensitat. Apareixen notes de fruites blanques (préssecs blancs, peres..), amb matisos florals. Bon pas de boca, fresc i golós. Final de boca elegat i persistent. Un vi elegant, fresc, que convida a beure.
GASTRONOMIA
Permet un ampli ventall de maridatges gràcies a la seva corpulència, és un complement ideal per la cuina de la comarca: coques, mariscades, peix, carns blanques, embotits. La temperatura òptima de consum és de 6-9ºC.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de privacidad, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies