MÈDOL Garnatxa Cabernet 2017


Vins del Baix Gaià


Vinyes i vinificació:


V inyes conreades en agricultura ecològica situades a la Nou de Gaià, municipi del Tarragonès, a uns 4 km en línia recta al mar Mediterrani. La brisa marina, anomenada Marinada, que als mesos d'estiu comença a bufar al voltant de les deu del matí, ens protegeix d'excessos de calor que permeten una magnífica i constant maduració del raïm, evitant les sobremaduracions dels raïms conreats en climes més interiors. Els sòls són generalment franc-arenosos de baixa fertilitat. Una vegada collit el raïm es derrapa i es guarda en tancs d'acer inoxidable per començar la maceració. La durada és de 10 dies a una temperatura d'entre 20 i 22 ºC. Una vegada acabada la maceració, el raïm es premsa, separant el vi de les baixes pressions del d’altes pressions anomenat “vi de premsa”. Aquest vi obtingut a baixes pressions es destina per fer el vi Mèdol. La proporció de varietats dins el cupatge és un 60% Garnatxa Negra, un 35% Cabernet Sauvignon i un 5% de Cartoixà. El Cartoixà és una varietat blanca que l´afegim al cupatge per afavorir el procesos de copigmentació, ens milloren l´estabilitat del color. Cal comentar que en cap moment hem afegit ni clarificants, ni estabilitzants, ni sulfurós o succedanis. És un vi que no conté cap mena de conservant, un vi exempt de sulfits afegits, sols raïm, més natural impossible!

Cupatge:

Mèdol Garnatxa Cabernet 2017


Descarregar fitxa tècnica


Notes de tast:
C olor vermell intens i amb bona capa. El vi generalment té notes reductives -el factor reductiu és el que ens protegeix els vins joves de l'oxidació-. Al nas trobem notes de fruites vermelles i negres (cireres, móres, nabius...). Destaca la seva intensitat. En boca és fresc, voluminós, molt rodó, suau i té greix. Aconsellem la decantació de l'ampolla per afavorir l'obertura del vi.
La seva manca de sulfits afegits i de restes de sucres fa que sigui un vi molt adequat per a persones sensibles al sulfurós (antisèptic i conservador) o sensibles al consum de begudes alcohòliques. .
Temperatura aconsellada de consum 12-14ºC.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de privacidad, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies