BENEIT Negre


DO Terra Alta


Vinyes i vinificació:


V inyes velles de Garnatxa Negra conreades en agricultura ecològica i situades a Batea, municipi de la Terra Alta, a la provincia de Tarragona. Batea té unes fortes variacions de temperatura amb hiverns freds i estius calurosos i secs. La poca pluja i baixes produccions donen raïms molts especials amb una excel.lent maduració. Els sòls són calcaris generalment franc-argilosos de molt baixa fertilitat. Una vegada collit el raïm es desrapa i es guarda en tancs d'acer inoxidable per començar la maceració. La durada és de 7 dies a una temperatura d'entre 22 i 24ºC. Una vegada acabada la maceració, el raïm es premsa, separant el vi de les baixes pressions del d’altes pressions anomenat “vi de premsa”, que no es destina per fer el vi Beneit. Una vegada acabada la fermentació es fan remoguts de les mares un cop per setmana per obtenir suavitat i greix. El cupatge és únicament de la varietat Garnatxa Negra. La durada de la criança amb les lies per la collita 2017 ha estat de 5 mesos.
Brut Nature, inferior sugar to 3 g/l.
Brut dosage of sugar 5 -6 g/l.

Cupatge:

Garnatxa Negra

100%

BENEIT Negre


Descarregar fitxa tècnica


Notes de tast:
C olor vermell amb tonalitats violetes. L'aroma varietal és una barreja de notes fruitoses (maduixes, cireres, préssecs vermells) i de notes florals (roses, violeta). Trobem matisos dolços (maduixes, caramel, mel). El pas de boca és ample, estructurat, fresc i amb nervi gràcies als seus tocs cítrics. Al final de boca ressalta la presència de fruita madura i el llarg postgust.
Volem una Garnatxa Negra fresca, fácil de beure en els mesos d´estiu i amb molta personalitat!
Temperatura aconsellada de consum 11-13ºC.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de privacidad, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies