BENEIT Blanc


DO Terra Alta


Vinyes i vinificació:


V inyes velles de Garnatxa Blanca conreades en agricultura ecològica i situades a Batea, municipi de la Terra Alta, a la provincia de Tarragona. Batea té unes fortes variacions de temperatura amb hiverns freds i estius calurosos i secs. La poca pluja i baixes produccions donen raïms molts especials amb una excel.lent maduració. Els sòls són calcaris generalment franc-argilosos de molt baixa fertilitat. Una vegada collit el raïm es desrapa i es premsa. Amb el most s'omplen tancs d'acer inoxidable i es deixa reposar durant 24 hores. L'endemà se separa el most clar i fermenta en tancs d’acer inoxidable. La durada de la fermentació és d'entre 18 i 20 dies a una temperatura d'uns 14-15ºC. Una vegada acabada la fermentació es fan remoguts de les mares un cop per setmana per obtenir suavitat i greix. El cupatge és únicament de la varietat Garnatxa Blanca. La durada de la criança amb les lies per la collita 2017 ha estat de 5 mesos.

Cupatge:

Garnatxa Blanca

100%

BENEIT Garnatxa Blanca 2017


Descarregar fitxa tècnica


Notes de tast:
C olor groc amb reflexos daurats. L'aroma varietal és una barreja de notes fruitoses (préssec groc, poma madura, orellanes d'albercoc) i de fruits tropicals (pinya, litxis, papaia). Trobem matisos dolços: codony, mel. El pas de boca és ample, estructurat, fresc, amb nervi gràcies als seus tocs cítrics. Al final de boca ressalta la presència de fruits madurs i el llarg postgust.
Volem una Garnatxa Blanca fresca, fàcil de beure en els mesos d'estiu i amb molta personalitat
Temperatura aconsellada de consum 6-8ºC.
 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de privacidad, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies