El celler


Viticultura ecològica cultivem
varietats més adaptades a l'entorn -les varietats autòctones-.

E ls procediments per elaborar els vins sempre són el màxim respectuosos amb el medi ambient.

Evitem aditius i conservants innecessàris per elaborar vins sans. L'exemple més notable que demostra aquests punts, són els nostres vins Mèdol -jove i selecció- són vins sense cap mena de producte afegit, és vi fruit de la fermentació alcohòlica del raïm ecològic i sense cap mena de conservant i/o antisèptic, (sulfits, àcid ascòrbic,...), clarificant, estabilitzant..., en resum, un vi més natural impossible!

L 'agricultura biològica és un concepte diferent a l’agricultura convencional caracteritzada per la sobreexplotació i contaminació de sòls.

És creativa, científica i avançada i permet la solució de grans problemes ambientals, sanitaris i socials. L'agricultura ecològica pot millorar la salut de productors i consumidors a l’evitar biocides, herbicides i altres productes tòxics: adobs sintètics, hormones,...; millora en escreix la qualitat alimentària. Conserva i amplia la varietat de plantes cultivades que els agricultors han sabut utilizar per a millorar sòls i protegir collites. És ecológicament beneficiosa, al respetar les espècies silvestres animals i vegetals que conviuen al voltant dels cultius.

Moisès Virgili

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de privacidad, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies